keskiviikko 4. toukokuuta 2016

Perheilloissa mietittiin Ekokoulua eri kulmista

Hapsu-hirvi on tällä viikolla päässyt tapaamaan perheitä, maanantai-iltana Tarvaalan koululla ja eilen Savion koululla. Perheillat koostuivat erilaisista toimintapisteistä, joissa Ekokoulua mietittiin eri kanteilta, esimerkiksi kahvi- ja mehupisteellä mietittiin koulun ruoka-asioita ja tulevaisuuden oppimiseen orientoiduttiin lisäty todellisuuden ja ihmisrobottiohjelmoinnin avulla. Illan vetäjät Seija Kiiskilä ja Tiina Häkkinen kertoivat eilisen tilaisuuden jälkeen, mistä oikein oli kyse:



Illat antoivat minulle sysäyksen perustaa Laukaan Ekokoululle ikioman Instagram-tilin. Tilille kerätään nyt tunnelmia hankkeen varrelta ja kunhan koulu otetaan käyttöön (todennäköisesti syksyllä 2018, katso päivitetty aikataulu), tarkoitukseni on luovuttaa tili opettajien käsiin, jotta kuulemme, miten arki uudessa koulussa alkaa sujua. Kahdessa vuodessa ehtii tosin tapahtua niin paljon, että ehkä Instagramia ei enää silloin käytetä. (Eli jos 2 vuotta tuntuu minusta pitkältä ajalta somessa, mitähän se sata vuotta sitten on, johon tässä hankkeessa tähdätään).



Aikuisia muistuttelin, että tästä blogista voi tilata sähköpostitiedotteet, jolloin saatte uusimmat kirjoitukset suoraan sähköpostiinne. Tilaus tehdään antamalla sähköpostiosoiten tuosta oikeasta sivupalkista löytyvään kohtaan.

A photo posted by Laukaan Ekokoulu (@ekokoululaukaa) on

Ja kuten Seija ja Tiina kertoivat, perheiltojen antia käydään läpi ensi viikolla, ensin kaikille avoimessa kyläillassa maanantaina Savion koululla ja sitten torstaina projektiporukalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tätä blogia saa kommentoida myös anonyymisti, mutta spämmikommentit poistetaan heti kun ehditään.