perjantai 6. lokakuuta 2017

Ekokoulusta tuli Satavuon koulu!


Laukaan Ekokoulu on saanut nimen. Syyskuun alussa avattuun nimikilpailuun tuli määräajassa 15 vastausta, joissa osassa oli useita nimiehdotuksia. Ehdotukset lähetettiin Savion, Tarvaalan ja Vuonteen koulujen vanhempainyhdistyksille kommentteja varten. Savion koulu ehdotti koulun nimeksi Satavuon koulua, Tarvaalan ja Vuonteen koulut kannattivat Oksalan kyläkoulua ja Satavuon koulua. Esitysten pohjalta sivistyslautakunta päätti 2.10.2017 nimetä koulun Satavuon kouluksi.

Jo viime vuoden kyläilloissa esiinheitetty nimi on mielestäni nerokas. Nimessä yhdistyvät nykyisten koulujen nimet: SAvio, TArvaala ja VUONtee, mutta siinä on myös viittaus Suomi100-vuoteen ja Ekokoulun tavoitteeseen: "Koulu sadaksi vuodeksi sadalle oppilaalle".

Satavuon koulun nimeä ehdottivat Marja Hytönen, Ismo Pulkkinen, Kirsi Väänänen ja Tarvaalan koulu oppilas Lumia Hämäläinen. Heitä muistetaan sopivalla tavalla kun koulu ja päiväkoti valmistuu ensi vuonna.

Sivistysjohtaja Juha Tolonen kiittää lämpimästi kaikkia nimikilpailuun osallistuneita: "Hyviä ja mielenkiitoisia ehdotuksia kaikki tyynni!".

Satavuon koulun IV-konehuoneen asennukset on käynnistetty. Viime viikolla IV-konehuoneen lattia pinnoitettiin, minkä jälkeen IV-konehuoneen P1-alueelle tehtiin puhtaustarkastus ja IV-konehuoneen asennustyöt alkoivat. Kanava-asennus aloitetaan ensi viikolla.

Kuvassa oikealla olevat koneet palvelevat liikuntasalin ilmanvaihtoa. 
Kuva: NCC


Lähteet:
Sivistyslautakunnan pöytäkirja,
Juha Tolonen ja
Työmaatiedote, NCC Building Pasi Rompasaari Vastaava työnjohtaja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tätä blogia saa kommentoida myös anonyymisti, mutta spämmikommentit poistetaan heti kun ehditään.