tiistai 24. marraskuuta 2015

Ekokoulun hankintailmoitukset on nyt Hilmassa

Kuten olen kertonutkin, Ekokoulu-hanke on nyt lähtenyt liikkeelle. Viime perjantaina Hilmaan laitettiin kaksi hankintailmoitusta, toisella haetaan projektinjohtoa, toisessa suunnitteluryhmää.

Kumpikin hankinta toteutetaan neuvottelumenettelyllä. Tilaaja eli Laukaan kunta valitsee osallistumishakemuksen jättäneiden ehdokkaiden joukosta tarjoajat, joille varsinainen tarjouspyyntö lähetetään. Tilaaja valitsee 3-5 tarjoajaa, mikäli vähimmäisvaatimukset täyttäviä ehdokkaita on riittävästi. Jos tarjoajia on enemmän, heidän joukostaan valitaan parhaiten ehdot täyttävät. Tarjousten perusteella palveluntuottajista valitaan yksi, jonka kanssa tehdään sopimus.

Ekokoulu-hankkeessa toteutetaan siis uudisrakennus, johon tulee aluekyläkoulu, päiväkoti ja esikoulu. Sen suunnittelun pääperiaatteena on


 • kestävä rakentaminen, 
 • lähipalvelut, 
 • kiertotalouden edistäminen ja siihen oppiminen koulun arjessa sekä 
 • ekologisen ajattelumallin juurruttaminen yhteisölliseen oppimisympäristöön. 


 • Ekokoulukonseptissa pyritään käyttämään rakennusmateriaalina mahdollisimman paljon puuta, koska se on ekologinen ja kestävä materiaali, jolla on positiiviset vaikutukset myös sisäilmastoon. Talotekniikalla on myös keskeinen rooli pitkäikäisen ja energiatehokkaan rakennuksen toteuttamisessa.

  Tarjoukset tulee jättää hyvissä ajoin ennen joulua, määräaika on 21.12.2015 klo 12.00.

  Jäämme nyt siis jännityksellä odottamaan, kuinka paljon ehdot täyttäviä tarjoajia ilmaantuu! Onnea hakuun!

  Ei kommentteja:

  Lähetä kommentti

  Tätä blogia saa kommentoida myös anonyymisti, mutta spämmikommentit poistetaan heti kun ehditään.