perjantai 21. lokakuuta 2016

Mitä kuuluu Ekokouluun?

Laukaan Ekokoulu on herättänyt kiinnostusta ympäri Suomea ja kauempanakin. Viime viikolla Laukaan kunnan rakennuttaja Pekka Mikkonen antoi tiistaina tilannekatsauksen Ekokoulun tilanteesta teknisen lautakunnan kokouksessa ja torstaina Hämeen ja Lahden Ammattikorkeakoulujen sekä ProAgria Etelä- Suomen organisoiman InfoMe- hankkeen myötä tulleille vieraille. Kaukaisimmat vieraat tulivat Afrikasta asti. Pekka pahoitteli sitä, että oli tehnyt esityksen vain suomeksi, sillä hän ei etukäteen tiennyt kansainvälisistä kuulijoista.

Pekan esitys:



Paikalla olivat mukana myös Ekokoulu-idean isä Antti Tourunen ja sivistystoimen johtaja Juha Tolonen, joka toivottaa oheisessa kuvassa vieraita tervetulleiksi.

Kuva: Mari Eronen, LAMK
Se, miten yritykset pääsevät mukaan Laukaan Ekokoulu -hankkeeseen on muuten herättänyt kysymyksiä. Asia riippuu tietysti yrityksestä, mutta projektinjohtourakoitsija NCC on laatinut hankintasuunnitelman, johon on kirjattu satoja hankintoja aikatauluineen. Jos haluaisit siis yrityksenne mukaan Ekokouluun, ota yhteyttä NCC:n hankintaorganisaatioon, yhteystiedot löydät tämän blogin Yhteystiedot-sivulta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tätä blogia saa kommentoida myös anonyymisti, mutta spämmikommentit poistetaan heti kun ehditään.