maanantai 29. tammikuuta 2018

Työturvallisuutta mietittiin Ekokoululla 17.1.2018

Hapsu-hirveäkin kiinnostaa turvallisuusasiat
Kaiken hektisen rakentamisen keskellä on välillä hyvä pysähtyä miettimään työturvallisuusasioita. NCC:llä työturvallisuus on numero yksi, siksi työmaalla järjestettiin työturvallisuustuokio keskiviikkona 17.1.2018 koko työmaan henkilöstölle. Työturvallisuustuokiossa kerrattiin mm. yleisiä ohjeita siitä, että millaisia ovat turvalliset ja hyväksytyt työpukit ja tasotikkaat. Lisäksi käytiin läpi työmaavarustusta, joka vaaditaan jokaiselta NCC:n työmaalla työskentelevältä.

Myös talvi tuo omat haasteensa rakentamiseen. Pimeys, lumi ja jää on hallittavissa hyvällä valaistuksella, lumitöillä ja kulkuteiden hiekoittamisella. Nämä kaikki edellä mainitut asiat ovat sellaisia, jotka käydään jokaisen työmaalle tulevan henkilön kanssa läpi työmaaperehdytyksessä. Työnjohto valvoo, että sääntöjä noudetaan ja työmaan turvallisuutta mitataan viikoittaan TR-mittausten avulla.

Laukaan Ekokoulun työmaan tavoite on "nolla tapaturmaa joka päivä ja terveenä kotiin"! Työntekijät leimaavat päivittäinen itsensä työmaan kulunvalvontajärjestelmään. Kulunvalvontaprosessin läpikäyminen oli myös yksi työturvallisuustuokion aiheista.

Lähde: Työmaatiedote, Tuomas Varonen, Työnjohtaja, NCC Building

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tätä blogia saa kommentoida myös anonyymisti, mutta spämmikommentit poistetaan heti kun ehditään.