torstai 31. toukokuuta 2018

Satavuon koulu ja päiväkoti otetaan käyttöön elokuussa

Johan se joutui se armas aika!

Toukokuun ensimmäisellä viikolla Satavuon koululla ja päiväkodilla aloitettiin henkilökunnan koulutukset tilojen käyttöön sekä tilojen irtokalusteiden asentaminen. Kuun puolivälissä paikalle tuotiin muitakin kalusteita ja laitekannan asennus aloitettiin.

Uudet eskarit ja eput (eli esikoululaiset ja ekaluokkalaiset) saivat tutustua uuteen kouluunsa tutustumispäivänä, samoin kuin muutkin tulevat oppilaat. Myös koulun ensimmäinen vanhempainilta on pidetty, ja kuuleman mukaan syksyä odotetaankin jo innolla.Ensiviikolla myös päiväkotiperheet pääsevät tutustumaan tiloihin. Päiväkoti aukeaa 1.8. ja koulu seuraavalla viikolla, 9. elokuuta.

Kuvasin eilen koulua tieltä käsin ajellessani koulun ohi. Pihatyöt ovat vähän kesken, mutta hyvältähän tuolla jo alkaa näyttää, työmaakoppejakaan ei ollut enää paikalla.Minä ja Hapsu-hirvi toivotamme nyt oikein mukavaa kesää ja lomaa niin koulun rakentamiseen osallistuneille kuin myös Satavuon koulun ja päiväkodin uusille käyttäjille. Tätä hanketta oli mukava seurata näin tiedottajankin roolista käsin. Kiitos kaikille!

Satavuon koulun kuulumisia voi jatkossa seurata Facebookissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tätä blogia saa kommentoida myös anonyymisti, mutta spämmikommentit poistetaan heti kun ehditään.