maanantai 2. toukokuuta 2016

Laukaan Ekokoulun kyläilta


Noin vuosi sitten järjestimme ensimmäisen kyläillan, jossa kyläläiset ja Ekokoulun ihmiset kohtasivat vaihtamaan ajatuksia Vuonteen koululle. Tänään ja huomenna järjestämme tilaisuuksia Ekokoulun tuleville oppilaille ja heidän vanhemmilleen, mutta ensi viikolla on vuorossa jälleen avoin ja kaikkien kylien yhteinen kyläilta.

Laukaan Ekokoulun kyläillassa on tarkoitus vaihtaa ajatuksia ja ideoida erilaisia Ekokouluun liittyviä asioita. Tilaisuus pidetään maanantaina 9.5.2016 klo 17.30-20.00 Savion koululla (Puttolantie 211, Lievestuore).

Haluamme luoda yhteistä käsitystä tulevaisuuden Ekokoulusta ja sen ympärille rakentuvasta toiminnasta. Mistä kaikesta Ekokoulussa on kysymys? Mitä tulisi huomioida sen rakentamisvaiheessa? Nyt kaikilla kiinnostuneilla on mahdollisuus tuoda esille huolia, unelmia ja ratkaisuja, myös sähköisesti: http://bit.ly/ekokoulu_ideat.

Illan aikana järjestettyihin työpajoihin osallistuvat myös rakennuttajan, suunnittelijan ja urakoitsijan edustajat. Ennen tilaisuuden alkua tarjoillaan kahvia klo 17.00, työskentely alkaa klo 17.30. Ilta toteutetaan yhteisöllisesti keskustellen ja työpajatyyppisesti työskennellen.

Työskentelyä johdattelevat Tiina Häkkinen / Majacca ja Seija Kiiskilä / Futures Garden.

Tilaisuus on avoin kaikille kiinnostuneille, eikä siihen tarvitse ilmoittautua. Tervetuloa! Jos et pääse paikalle, voit täyttää alla olevan lomakkeen. Sen täyttäminen ei vaadi kirjautumista. Kun olet valmis, paina Submit-nappulaa.

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tätä blogia saa kommentoida myös anonyymisti, mutta spämmikommentit poistetaan heti kun ehditään.