keskiviikko 11. toukokuuta 2016

Uusia Ekokoulu-ideoita kyläillassa

Terveisiä Savion koululta! Vietimme siellä maanantai-iltaa Ekokoulua porukalla ideoiden. Aluksi Mika Vornanen kertoi meille yhteenvedon Ekokoulun tilanteesta - ja paljasti meille jo tontin paikankin: Ekokoulu tulee nykyisen Vuonteen koulun välittömään läheisyyteen. Pnaikalla olijat tuntuivat olevan hyvin tyytyväisiä sijaintiin.

Sen jälkeen fasilitaattorit Seija Kiiskilä ja Tiina Häkkinen pistivät meidät mm. haaveilemaan siitä, millainen Ekokoulu voisi olla vuonna 2030 ja kertoivat millaisia asioita kyläilloissa ja kouluilla oli syntynyt. Sen jälkeen jakaannuimme neljään ryhmään, joissa mietimme pedagogiikkaa Tuula Leppikarin johdolla, pihapiiriä Tero Wémanin johdolla, koulukuljetuksiin liittyviä asioita Pekka Mikkosen johdolla ja yhteisöllisyyttä Mikan kanssa.

Kaunis sää saattoi hieman veroittaa porukkaa, mutta ei hätää, nyt sinäkin pääset osalliseksi iltaamme, sillä kuvasin pieniä pätkiä illastamme teille. Kaikki ideat eivät tietenkään videolle mahtuneet, mutta tärkein mahtui: ideointi ei suinkaan ole vielä ohi. Toivon, että saat ideoistamme uusia ideoita!Käykää siis kirjaamassa ideanne tänne. Käymme läpi maanantain ideoita ja netissä jätettyjä ideoita huomisessa työpajassamme, mutta toki myös myöhemmin.

PS. Jos et ole vielä tilannut sähköposti-ilmotuksia Ekokoulun uusista blogipäivityksistä, tee se nyt! Blogin oikeassa sivupalkissa on kohta "Tilaa blogipäivitykset sähköpostiisi".

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tätä blogia saa kommentoida myös anonyymisti, mutta spämmikommentit poistetaan heti kun ehditään.